…per esplaiar-se

A Algemesí tenim grans esportistes que són un bon exemple per a la nostra joventut. Tenim un gran nombre de clubs esportius que han de rebre el suport del nostre Ajuntament.

Necessitem llocs on poder gaudir de moments d’esplai i de distracció, aptes per a totes les edats.

1 – Buscarem i adequarem els terrenys per fer possible el recinte firal, fa anys que ho venim dient: Algemesí necessita un espai per a la joventut per a festes, per a concerts, per a festivals de primer nivell.

2 – Dinamitzarem la pista de skate mitjançant un festival de concerts i competicions.

3 – Augmentarem l’oferta d’activitats culturals i lúdiques per a joves els caps de setmana.

4 – Impulsarem la construcció a Algemesí d’un espai de grans dimensions on els xiquets i xiquetes puguen gaudir al màxim.

5 – Crearem una línia d’ajudes econòmiques per a joves que participen en camps de treball, projectes solidaris, voluntariat…

6 – Treballarem per a posar en funcionament aules d’assaig per a grups musicals joves, així com ajuda material i econòmica per a realitzar concerts al poble.

7 – Donarem major protagonisme al Consell Local de la Joventut, reconeixent-lo com a interlocutor vàlid a nivell juvenil, i garantirem la seua autonomia.

8 – Potenciarem una Setmana Gran inclusiva, amb almenys un concert de grups de primera línia obert a tothom i a preus populars.

9 – Treballarem per a establir un programa d’ajudes al lloguer per a joves per tal que puguen emancipar-se.

10 – Crearem una pàgina web oficial sobre la Festa, plurilingüe i dinàmica.

11 – Treballarem perquè Algemesí tinga una piscina d’estiu, descoberta i pública, on poder esplaiar- se, refrescar-se i relaxar-se.

12 – Millorarem i augmentarem les rutes saludables senderistes i cicloturistes millorant la senyalització i la seguretat.

13 – Adequarem els accessos entre la zona recreativa de la Xopera i el bosc de ribera.

14 – Adequarem la plaça del Teular per a dotar-la d’una zona d’esplai infantil.

15 – Fomentarem la lectura als espais públics: contacontes, escenificacions, lectures col·lectives…

16 – Aconseguirem que la Setmana Gran d’Algemesí deixe de ser motiu d’enfrontament destinant més diners públics a allò que tots estem d’acord, la festa.