Acte del 7 de maig: tot un èxit

L’acte sigue tot un èxit, molt d’interés en escoltar a Joan Baldoví i a Lorena Calatayud. La sala del Casino se’ns va quedar menuda.

Joan va fer un repàs als seus orígens en la política, la tasca que realitza al congrés dels diputats. Va fer especial menció a l’importància de que les valencianes i valencians tinga’m una veu pròpia a Madrid, en un partit de la nostra terra.

A continuació Joan va donar pas a Lorena, reconeguen-li la valentia de presentar-se com candidata a l’alcaldia d’Algemesí, i agraint-li el haver pegat el pas d’encapçalar la llista de Més Compromís per Algemesí.

Lorena va començar en unes paraules d’agraïment, primer a Ximo Vidal, reconeguen la llavor sembrada durant anys de valencianisme d’esquerres, i també a Josep Bermúdez, per haver liderat la formació de Més Algemesí durant els darrers 8 anys i que Més Compromís n’és la continuació d’aquesta tasca.

A continuació va esmenar les que seran les línies mestres del programa de govern i els compromisos que vol assumir si el dia 26 de maig ix elegida alcaldessa.

Seguidament es va presentar la llista de 21 candidats a regidors i als dos suplents.

Agrair a tota la gent que vingué a escoltar a Joan i a Lorena.

Junts anem aconseguir-ho, junts anem a impulsar Algemesí.