Oltra: “amb Lorena com alcaldessa la política valenta i compremesa amb les persones arribarà a Algemesí”

Calatayud: “L’èxit de Compromís en les eleccions valencianes ens obri les portes a l’alcaldia”

De nou la sala d’actes del Casino es quedà xicoteta per acollir a tot el públic que volia escoltar a Mónica Oltra i a Lorena Calatayud. La Vicepresidenta del Govern Valencià acudí a Algemesí a mostrar el seu suport incondicional a la candidata de Més Compromís, Lorena Calatayud. El reconeixement a la trajectòria política de Lorena fou també un reconeixement a la valentia de totes les dones alcaldables de la Ribera que també assistiren a l’acte. Tal i com Mónica Oltra reconegué “La Ribera Alta, amb Lorena Calatayud i totes les alcaldables ací presents, és un referent per a tot el País pel que fa a la participació de la dona en la política”.

Quasi vint homes i dones cap de llista de Compromís de la Ribera Alta estigueren presents en el principal acte de campanya celebrat en la comarca. La dimensió europea vingué per l’assistència a l’acte de la membre de la candidatura al parlament europeu, Míriam Fernández, que també estigué present

Mònica Oltra comença la seua intervenció agraint als veïns i veïnes que hagueren depositat massivament la seua confiança en ella. “Estic emocionada d’estar ací entre vosaltres Gràcies per haver fet de Compromís la força més votada a Algemesí en les passades eleccions a Corts. Gràcies Algemesí”. La Vicepresidenta explicà els quatre anys de profund canvi que havia patit el País Valencià, i destacà que “La ciutadania ha entens que amb quatre anys no hi havia prou per a desfer tota la malifeta pel PP. Per això també en la Ribera Alta hem estat la força més votada, perquè la gent vol que continuem fent polítiques valentes. Saben que mentre Compromís estiga al govern valencià, cap persona es quedarà fora de cobertura social

Però si hi ha un missatge que la Vicepresidenta insistí és que el Govern Valencià necessita que eixes polítiques destinades per a les persones acaben arribant realment a la ciutadania a través de governs municipals decidits a treballar i impulsar polítiques en la mateixa direcció. Per això afegí  “Més Compromís per Algemesí  i Lorena Calatayud són la garantia de que eixes polítiques arribaran ací. Amb Lorena com alcaldessa la política valenta i compromesa amb les persones arribarà a Algemesí.”

I això quedà més que clar amb la detallada explicació que Lorena Calatayud va fer davant del nombrós públic i de l’abundant representació d’associacions empresarials, comercials, culturals, esportives allí presents. La candidata de Més Compromís presenta un programa replet d’accions per a ser l’impuls que Algemesí necessita. “Tenim experiència, compte amb un equip treballador i compromés, tenim idees i sabem de quina forma fer-les realitat”, va manifestar.

Lorena explica clarament que  “El programa de Més Compromís per Algemesí va a millorar la vida de les persones, i va a situar a Algemesí com a referent comarcal en benestar i progrés.” Entre la bateria de propostes que desgranà cal destacar la realització de la piscina d’estiu, “per a que s’acabe el pelegrinatge de les nostres famílies pels altres pobles”, la construcció del recinte firalper a dinamitzar un oci juvenil que no moleste a ningú”, la creació d’una Oficina Tècnica per a Modernització i Impuls del Sector Agrari, “perquè el nostre camp continua sent el motor de la nostra economia i no podem deixar que es pare”.

Però si hi ha una que destacà entre d’altres, fou la necessitat de comptar amb una residència per a majors, “però no una residència concebuda com un aparcament de persones majors, no,  necessitem una residència col·laborativa, una residència a l’estil europeu, on els nostres majors siguen no sols usuaris sinó actors i protagonistes”. Finalment Lorena animà al públic assistent a realitzar una campanya boca-a-boca demanant el vot per a Més Compromís. “Estic convençuda que l’èxit de Compromís en les eleccions valencianes ens obri les portes a l’alcaldia, i de segur que anem a ser la força progressista més votada, perquè ja ho hem estat. Si aconseguim l’alcaldia, tal i com l’aconseguirem, donarem a Algemesí l’impuls que necessita”.